Aanbieding! PRO FLAPJACK

PRO FLAPJACK CHOCO

HPN -PFJ-CH

Nieuw product

Pro Flapjacks


Pro Flapjacks High pro nutrition. Authentieke Oude Engels flapjacks met een ongelooflijke smaak.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

1,70 € incl. btw

Meer informatie

Pro Flapjacks


Pro Flapjacks High pro nutrition Authentieke Oude Engels flapjacks met een ongelooflijke smaak. Oat Flapjacks bar (haver repen), 60 gram koolhydraten uit havermout met verfijnde smaak, geschikt voor vegetariërs. Ideaal voor elke sportieve activiteit, levert 500 calorieën assimilatie, voor u klaar om te nemen op elk moment. Natuurlijke bron van koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamine B1, andere B-vitaminen, fosfor, kalium, magnesium, calcium en ijzer.


selloscalidad

High Pro Nutrition is een gamma dat de goedkeuring geniet van de hoogste kwaliteitslabels in de industrie, in tegenstelling tot andere merken op de markt. Onze producten zijn niet genetisch aangepast, noch bevatten ze dopanten of hormonale stoffen.
Optimalisatie van productieprocessen wordt verstrekt door één van de beste en meest gerenommeerde Europese fabrieken, gevestigd in België, met de hoogste garanties en dankzij een strenge kwaliteitscontrole op de verschillende grondstoffen.


ingrediënten:haver, margarine, suiker, plantaardige zwarte basis, invertsuikerstroop, chocolade zwart poeder, yoghurt poeder, smaken, natriumchloride (zout), conserveermiddel (kaliumsorbaat)
Opmerkingen: Includes granen die gluten bevatten,
Uiterste gebruik gebruik: zie verpakking


Chocolate  100gr 1908kj 456Kcal
vetten23,8gr
Waarvan verzadigd11,5gr
Koolhydraten52,7gr
waarvan suiker24,7gr
vezels4,5gr
eiwitten5,8gr
zout0,27gr